Parke Sistre Cila

eski parke sistre

 

İstanbul En Kaliteli Parke Sistre Cila Şirketi Multi Cilalama tüm Türkiye’de olduğu gibi İstanbul semtinde de sizlere hizmet vermektedir. Senelerin verdiği tecrübelere dayanarak, çizilmiş, kararmış ahşap parkelerinizi son teknoloji vakumlu sistre ve cila sistemleri sayesinde ilk günkü haline getiriyoruz. Ayrıca İstanbul genelinde parke sistre olmaksızın standart cila hizmetleri de vermekteyiz.

Güncel parke sistre cila fiyatları için İstanbul müşteri temsilcimizi arayarak bilgi alabilirsiniz. Türkiye genelinde bulunan 4 adet parke cila ekibimizle 7×24 sizlere hizmet için varız.

 

parke sistre

Parke Siste Cila hakkında bilgiler:

Parke : Ağaçların şekil verilerek yer için uygun hale getirilmiş kalıbına denir. Ahşaplar; duvarda olursa lambri, eşya olursa mobilya, yerde olursa parke adını alır. Ahşap ve Laminat olmak üzere iki türlüdür. Laminat parkeler atık suntaların preslenmesiyle oluşur. İngilizcesi laminate flooring parquette olup dilimize laminat olarak geçmiştir.

Sistre : Yerde bulunan ahşap yüzeylerin zımparalanarak temizlenmesi işlemine denir. Parke üzerindeki çiziklerin ve kararmaların giderilmesi için sistre işlemi şarttır. Sistre yapılan yüzeyler en az 10 yıl dayanıklılık gösterir.

Cila : Yüzeyleri dış etkilere karşı korumak ve parlaklık kazandırmak amacıyla kullanılan kimyasal bileşiklere denir. Kayın, meşe, ireko, afselya, merbau, dek, çam rabıta, uzun ebat parke, sapelli, laminat parke yüzeylere uygulanabilir.

Sistre Cila Yaptıracaklar için Bazı Önbilgiler

Sistre cila uygulamalarını İstanbul civarındaki semtlerde her önüne gelenin yapmasıyla bu sektörde de maalesef insanların güvenleri zedelenmektedir. Parke sistre cilalama işini yapacak ustayı referansla bulmadıysanız, sıradan bir ustayla çalışmamanızı öneririz. Çünkü makina kullanmasını dahi bilmeyen acemi kişilerin ellerinde paha biçilemez parkelere zarar verildiğine şahit olmaktayız.

parke sistre cila

 

Sıradan bir usta yerine yasal bir firmayla çalıştığınız takdirde evinize kesinlikle en ufak bir zarar gelmeyeceğine emin olabilirsiniz. Ayrıca parke sistre cila hizmet alım sözleşmesi yaparak işin şekli, başlama ve bitiş zamanı, fiyatı, kullanılan cila malzemesi ve makinaları hakkında en ufak bir soru işaretine yer bırakmamış olursunuz, aynı zamanda olası bir problem karşısında elinizde konuşulanları tutanak olarak gösterebilirsiniz. Sistre yaparken kullanılan eski makinalar sebebiyle evler toz içinde kalabilmektedir. Bunun için öncelikle sistre işini yapanların ehil olmasının yanında makina parkurunu ve özelliklerini de iyi bilmelidir.

Anahtar Kelimeler: İstanbul sistre cilalama fiyatları, İstanbul sistre cila yapan yerler listesi, parke cila kelimeleriyle bize internette ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Parke Sistre Cila

Yorum bırakın