Göktürk Cam Temizliği

Göktürk cam temizlik sirketleri

Göktürk cam temizlik şirketi Yeşil Temizlik tüm İstanbul’da olduğu gibi Göktürk semtinde de siz değerli müşterilerimize nitelikli hizmetler sunmaktadır. Cam silme ihtiyacı evlerde olabildiği gibi her türlü ofis, mağaza, fabrika ve plaza dış cepheleri için olabilmektedir.

Her sektörün kendine has bazı zorlukları vardır; ancak özellikle cam temizliği yüksek tehlikeli iş sınıfına girdiğinden dolayı mutlaka güvenlik önlemleri alınarak TSE belgeli kemerlerle yapılmalı, aynı zamanda iş güvenliği eğitimi verilmeli, SGK girişi de mutlaka yapılmış olmalıdır. Maalesef Göktürk bölgesinde de sık sık şahit olduğumuz kadarıyla camlar gündelikçi kadınlara veya eline peluş – çekçeği almış sıradan insanlara yaptırılmaktadır. En ufak bir ihmalkarlık bazen çok ciddi sorunlara yol açabilmektedir.

Göktürk cam temizlik şirketleriyle irtibata geçtiğinizde mutlaka sormanız gereken sorular şunlardır:

Cam temizliği yapanlar sizin kendi elemanlarınız mı?
Çalışanlarınızın SGK girişi yapıldı mı?
İş sağlığı ve güvenliği eğitiminden geçtiler mi?
Kullandığınız kimyasallar cam, çerçeve ve kompozit maddelere zarar verir mi?
Çalıştığınız yerlerle ilgili referans gösterebilir misiniz?

Eğer siz de Göktürk cam temizliği yapan firma arayışında iseniz Yeşil Temizlik Şirketi olarak tüm ekipmanlar dahil sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyarız. Bunun için Göktürk Cam Temizliği Bölge Sorumlusu ile irtibata geçebilirsiniz. Bunun için bizlere sadece bir telefon etmeniz veya e-posta aracılığıyla ulaşmanız yeterlidir.

Anahtar Kelimeler: Göktürk cam temizleme, Göktürk cam temizlik firmaları, Göktürk cam temizleyenler, Göktürk cam silimi yapanların listesi, Göktürk camcı kelimeleriyle bize internet aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Göktürk Cam Temizliği

Yorum bırakın